Kosovo v Iceland - Full Game - FIBA Basketball World Cup 2023 European Pre-Qualifiers

Watch the First Round game between Kosovo and Iceland from the FIBA Basketball World Cup 2023 European Pre-Qualifiers.
#FIBAWC
►► Watch more than 2,000 live games for FREE every year. Subscribe to our LTgo Channel (it's free) to get your 🏀basketball🏀 fix! ➡ fiba.com/subYT
Click here for more: www.fiba.basketball/
Facebook: FIBA
Twitter: FIBA
Instagram: instagr.am/FIBA
Sina Weibo: weibo.com/FIBAofficial

Komentarai

 1. FIBA

  FIBAPrieš 3 mėnesius

  Watch more than 2,000 live games for FREE every year. Subscribe to our LTgo Channel (it's free) to get your 🏀basketball🏀 fix! ➡ fiba.com/subYT

 2. Евгений Алтухов

  Евгений АлтуховPrieš mėn

  видел

 3. M BALKAN

  M BALKANPrieš mėn

  🇽🇰🇽🇰🇽🇰

 4. Лука Марин

  Лука МаринPrieš 2 mėnesius

  Serbia vs Iceland is all I see here

 5. Multiyapples

  MultiyapplesPrieš 3 mėnesius

  Great game.

 6. Čaki

  ČakiPrieš 3 mėnesius

  Kosovo i Metohija ukradena zemlja Srbije! Kosovo i Metohija stolen land from Serbia! Kosova i Metohija, toka e vjedhur e Serbisë! Kosovo i Metohija ponovo ce biti Srpsko kad se svi Srbi ujedine, i kada prestane ova nelegalna okupacija! Kosovo and Metohija will again be Serbian when all Serbs unite, and when this illegal occupation ceases! Kosova dhe Metohija do të jenë serbe përsëri kur të gjithë serbët të bashkohen, dhe kur të pushojë kjo okupim i paligjshëm! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

 7. Alb0z32

  Alb0z32Prieš 7 dienų

  Ti qifsha gjall e dek more mut i flliqt

 8. Čaki

  ČakiPrieš mėn

  @Flak47 hahahahah Ilirija?? Hahahahahahhahahahahahahahahahagmhahahahahahahahahahahah fake country, fake people do you know that? 😌🙅‍♂️ your history is fake and everyone in the world know thet... Don't be stupid please 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

 9. Flak47

  Flak47Prieš mėn

  Čaki ILLYRIA🇦🇱🇦🇱🇦🇱👑

 10. Ervin

  ErvinPrieš mėn

  Jav qi more ropt nbir tbethes se mjav qi npidh i knaq

 11. Čaki

  ČakiPrieš 3 mėnesius

  @Sightseeing Kosova silujete zivotinjee 😂😂😂😂

 12. Albin Mejzini

  Albin MejziniPrieš 3 mėnesius

  Numer 12 i islandes

 13. Valy B

  Valy BPrieš 3 mėnesius

  Komentimi zhgl

 14. Tengo

  TengoPrieš 3 mėnesius

  Komentimi shum amator, me kto "opa", "kosh-faull" (term koti), "faull josportiv" (termi osht gabim, ska josportiv ktu, osht faull flagrant), "per ne" (duhesh me kan neutral) etj

 15. V Sh

  V ShPrieš 3 mėnesius

  Pse ja fut kot more vlla??? Sa e njeh edhe komentu ky basketbollin ti ski vite jete.

 16. Premton

  PremtonPrieš 3 mėnesius

  REPUBLIC OF KOSOVA 🇽🇰

 17. Sightseeing Kosova

  Sightseeing KosovaPrieš 3 mėnesius

  Republic of Kosova 💪🏻🇽🇰

 18. Rillo Kadriaj

  Rillo KadriajPrieš 3 mėnesius

  Republic of Kosovoo

 19. M BALKAN

  M BALKANPrieš mėn

  Its Kosovo mate 🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰

 20. Marko Vangjeli

  Marko VangjeliPrieš 3 mėnesius

  @ALKS MUSIC thx 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

 21. ALKS MUSIC

  ALKS MUSICPrieš 3 mėnesius

  Kosovo is indipendent but obviously also ALBANIAN 😘

 22. Marko Vangjeli

  Marko VangjeliPrieš 3 mėnesius

  Its all Albania mate 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱